Med-Info Groep


De Med-Info Groep voorziet in objectieve, medische informatie en faciliteert diverse digitale activiteiten.

 

Med-Info™
Med-Info.nl is een medisch platform met objectieve en gratis medische informatie voor medici (medisch specialisten en huisartsen), ANIOS/AIOS, geneeskundestudenten, verpleging en patiënten.
>> meer informatie


Med-Congres™

Bent u op zoek naar een wetenschappelijk congres, symposium of nascholing? Check onze uitgebreide (inter-)nationale congresagenda. De site wordt accuraat bijgehouden door onze redactie, congresorganisaties, wetenschappelijke verenigingen en individuele medici. Heeft u een belangrijk congres, dat niet vermeld staat? Bezoek onze site en meld het congres aan.
>> meer informatie

 

Med-Congres Handling™
De organisatie van een congres is een tijdrovende bezigheid. Wij bieden digitale ondersteuning betreffende Registratie, Facturering en Abstracthandling. Met dit op maat gemaakt pakket, geniet u van een goedkoop, maar vooral efficiënt digitaal systeem om uw congres te monitoren en te verwerken. 


Med-App™

De Med-Info Groep is kind aan huis in de medische branche en heeft de nodige expertise om een op maat gesneden App te ontwikkelen om uw event op een trendy wijze in de spotlights te zetten. Onze Apps zijn compatibel is met alle mobiele devices! Op deze manier bereikt u al uw bezoekers met een mobiele device! Kostenbesparend, klantgericht en op elk moment te synchroniseren.
>> meer informatie


OOK EEN APP VOOR UW EVENT?  

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Contact

Med-Info Groep
Oude Bredaseweg 136
4872 AH Etten-Leur
Telefoon +31-6-30776721
E-mail info@med-infogroep.nl
Web med-info.nl

 

 

link: http://www.med-infogroep.nl

Gespecialiseerd in Apps voor uw event.